• Home
 • Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

 

Transportschade of andere schade
Hoewel voorkomen van transportschade een hoge prioriteit voor ons heeft, is het helaas niet altijd te voorkomen. 

In het geval een product bij aankomst beschadigd of niet volledig blijkt te zijn, verzoeken wij u dit binnen de wettelijk bekwame tijd te melden. Wij verzoeken u dan ook het product direct te controleren als het bij u is afgeleverd.

Hieronder kunt u stap voor stap nalezen hoe u dit aan ons kunt melden. 
. U dient uw melding te maken door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
. U dient in de mail de volgende gegevens te vermelden:

 • Uw naam en adres
 • Ordernummer
 • Omschrijving artikel welke defect is aangekomen
 • Een duidelijke uitgebreide omschrijving van de schade
 • Eventueel een foto van de schade
 • Telefoonnummer waarop u bereikbaar bent


. Wij doen, na ontvangst van uw melding, onze best u binnen een werkdag te antwoorden 
. Wij kunnen u vragen foto's van de beschadiging te mailen, zodat wij aan de hand van deze foto's wellicht een passende oplossing kunnen aandragen. 
. Afhankelijk van de beschadiging zullen wij gepaste actie ondernemen. Dit kan betekenen een vervangende zending of een vergoeding / verrekening.
 
Als u, nadat u hiervoor een verzendinstructie hebt ontvangen, iets terugstuurt dan bent u verantwoordelijk voor verlies of beschadiging. Bewaar daarom altijd de originele verpakkingen en ga daar zorgvuldig mee om. Zorg ook altijd voor een bewijs van versturen.

Indien u niet alle gegevens aan ons mailt, dan kunnen wij u ook niet verder helpen. 


Wettelijke garantie
Op alle artikelen die u bij ons koopt heeft u garantie. De op het factuur vermelde datum geldt als ingangsdatum voor de garantie.

Als u, nadat u hiervoor een verzendinstructie hebt ontvangen, iets terugstuurt dan bent u verantwoordelijk voor verlies of beschadiging. Bewaar daarom altijd de originele verpakkingen en ga daar zorgvuldig mee om. Zorg ook altijd voor een bewijs van versturen.

Indien binnen de garantietermijn een klacht gegrond is, komen alle kosten (inclusief verzendkosten) voor rekening van Lijkwade24. Bij een ongegronde klacht kan geen aanspraak gemaakt worden op gratis reparatie of vervanging en komen de gemaakte verzendkosten voor rekening van de consument. Lijkwade24 verstrekt in dat geval een vrijblijvende prijsopgave voor de kosten van herstel. Hierna kan worden aangegeven of er akkoord gegaan wordt met reparatie tegen het aangegeven bedrag of dat afgezien wordt van verdere afhandeling. In het laatste geval wordt het artikel geretourneerd. De verzendkosten voor de retourzending komen hierbij voor rekening van de consument. Lijkwade24 brengt in het geval van een ongegronde klacht een bedrag van 35 euro aan onderzoeks- en administratiekosten in rekening.

Indien een klacht gegrond is, heeft de consument recht op kosteloos herstel, vervangende nieuwe onderdelen of een nieuw product. Wanneer herstel goedkoper is, is het redelijk en toegestaan dat Lijkwade24 de keuze van omruil afwijst en voor reparatie gaat. 

Er kan geen aanspraak worden gemaakt op de garantie indien:
. bij beschadiging door opzet, of door nalatigheid; 
. bij onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud; 
. bij normale slijtage; 
. bij beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing. 
De verleende garantie geldt onverminderd de rechten die u als consument hebt op basis van de wet.

U hebt alleen recht op garantie via Lijkwade24 wanneer u het product bij ons hebt aangeschaft.

 
Tevredenheidsgarantie (14 dagen Zichttermijn)

Na ontvangst van uw bestelling, hebt u het recht om uw volledige aankoop, zonder opgave van reden, binnen 14 dagen ongedaan te maken. Voorwaarde hierbij is dat de producten onbeschadigd, ongebruikt en (indien redelijkerwijs mogelijk) in originele verpakking geretourneerd worden. 

Indien u een product in het kader van onze tevredenheidsgarantie wenst te retourneren, verzoeken wij u dit binnen de wettelijk bepaalde termijn te melden. 
. U dient ons binnen de wettelijk bepaalde termijn per e-mail ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  )  te melden dat u gebruikt wenst te maken van de tevredenheidsgarantie. 

Wilt u in deze mail de volgende gegevens vermelden:

 • Uw Naam en adres
 • Uw telefoonnummer
 • Ordernummer
  Omschrijving artikel(en) welke u wenst te retourneren


Wij doen, na ontvangst van uw melding, ons best u binnen twee werkdagen per e-mail te antwoorden 

Als u, nadat u hiervoor een verzendinstructie hebt ontvangen, iets terugstuurt dan bent u verantwoordelijk voor verlies of beschadiging. Bewaar daarom altijd de originele verpakkingen, ga daar zorgvuldig mee om en maak foto’s van de originele verpakking om te laten zien dat deze onbeschadigd is. Zorg ook altijd voor een bewijs van versturen.

De verzendkosten, gemaakt voor de retourzending zijn, in het geval van de tevredenheidsgarantie, voor rekening van de consument.